PARK STYLING Hinnerup

Velkommen til PARK By Hair Trends

Hinnerup er en stationsby i Østjylland, og fungerer som det administrative centrum i Favrskov Kommune. Byen huser lidt over 7000 indbyggere, og er den anden største by i kommunen næst efter Hadsten. Hinnerup er placeret omkring et kvarter kørsel fra Aarhus og 30 minutter fra Randers.

PARK By Hair Trends på Storegade 11 i Hinnerup har eksisteret siden 2010, og beskæftiger fire frisører foruden indehaver Mette Gade Jørgensen. Hos PARK By Hair Trends har vi vores kunder i centrum, og vi bestræber os på at give dig en god oplevelse hver eneste gang, du besøger vores salon i Hinnerup.

PARK By Hair Trends har også en salon i Hammel, som har eksisteret siden 2004. I begge saloner finder du en god og hyggelig atmosfære, hvor vi imødekommer både hinanden og vores kunder. Vi er kreative, og vil altid gøre vores bedste for at opfylde dine krav og behov.

Alt i klip og farve hos din frisør i Hinnerup

PARK By Hair Trends er en professionel og kompetent frisør i Hinnerup, der beskæftiger sig med alt inden for klip, farve og permanent. Vi tilbyder både dameklip, herreklip og børneklip og lytter altid til dine ønsker og behov.Vi tilbyder desuden farve, reflekser og striber med hætte og bruger altid produkter af højeste kvalitet. Vi kan også lave kreative opsætninger, der passer til enhver anledning – uanset om du skal til bryllup, konfirmation eller blot vil forkæle dig selv.Selvforkælelse er nemlig i højsædet, når du besøger os i salonen. Vi vil gerne være en frisør i Hinnerup, som du går til, når du gerne vil forkæles og have en god oplevelse i en hyggelig salon med god atmosfære.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos PARK By Hair Trends i Hinnerup er du sikret en professionel behandling, hvor finesse og detaljen er prioriteret højt. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, som er kombineret med mange års erfaring i branchen. Det mener vi, er din garanti for en god behandling og en detaljeret vejledning.Udover vores tre erfarne frisører, beskæftiger salonen desuden en elev, som elsker frisørfaget, og prioriterer god service og kreativitet i sin dagligdag.Fælles for vores frisører i Hinnerup er kreativiteten, servicen og en passion for frisørfaget. Vi giver dig en god oplevelse, og vi sætter en ære i, at du er tilfreds med resultatet.Tidsbestilling kan ske ved hjælp af vores online booking her på siden. Du kan også altid ringe til os.

Bliv stylet af din frisør i Hinnerup

Vi forstår, at vi alle er forskellige, og dermed også har forskellige ønsker inden for styling, klipning, farve og produkter. Derfor har vi lidt til enhver smag, da vi på den måde sikre os, at vi sammen når det resultat, der er bedst for dig.

Personale

Mette er indehaver af Hair Trends. Hun er født og opvokset i Hammel, og har arbejdet som frisør i byen siden 1996. Mette blev udlært frisør i 2000 hos Børge Munk, og har haft frisørsalon i Hammel siden 2004. I 2010 startede hun sin salon i Hinnerup. Mette har desuden gennemført ”Danmark frisørmesterforenings mesterbrev” i 2008, og deltager løbende i forskellige kurser i både ind- og udland.

Jannie er lokal i Hinnerup, og har været udlært frisør siden 2008. Hun brænder for frisørfag, og lægger vægt på at servicen er i top.

Sofie bor i Hinnerup, og er meget kreativ, når det kommer til styling af hår og make-up. Hun har været i frisørfaget i mange år, og elsker miljøet og det “drive”, som er i frisørsalonen i Hinnerup.

Maj-Britt har mange års erfaring i frisør-branchen, og elsker sit fags kreative sider. Maj-Britt lægger vægt på, at servicen er i top.

Er salonens elev, hun lægger stor vægt på at servicen er i top og sørger for at alle kunder modtages og serviceres med dejlig kaffe, te, kakao osv. Hun er assistenternes højre hånd, når de har brug for det. Derudover er hun ekspert i alt inden for farvning/retning af bryn og vipper. Freja elsker frisør faget og er en meget kreativ pige.

TEAM

 • Mette
 • Jannie
 • Sofie
 • Maj-Britt
 • Freja
 • Anne
 • Maria

Team

Mette

Indehaver & Frisør

Mette

Jannie

Frisør

Jannie

Sofie

Frisør

Sofie

Maj-Britt

Frisør

Maj-Britt

Freja

Elev

Freja

Anne

Anne

Maria

Maria

BEHANDLINGER OG PRISER

Dameklip

 • Dameklip uden vask fra 450.00 DKK
 • Dameklip med vask fra 535.00 DKK
 • Dameklip studsning fra 350.00 DKK

Herreklip

 • Herreklip fra 340.00 DKK
 • Herreklip over 65 år fra 295.00 DKK

Børneklip

 • Børneklip fra 195.00 DKK

Farve

 • Farvning fra 445.00 DKK
 • Reflekser fra 625.00 DKK
 • Striber med hætte fra 465.00 DKK
 • Permanent fra 645.00 DKK

Vipper/bryn

 • Vipper/bryn farvet og rettet 295.00 DKK

Opsætning

 • Langthårsopsætning pr. time 700.00 DKK

Åbningstider

BESTIL TID
Storegade 11
8382 Hinnerup
TLF: 86 91 12 60
Email: hairtrends@mail.cdk