PARK STYLING Hammel

Velkommen til PARK By Hair Trends

Hammel er en del af Favrskov Kommune i Østjylland, og har et indbyggertal på lidt over 7000 indbyggere. Den Østjyske by er gennem de seneste år vokset betydeligt, hvilket erhvervslivet også har bidraget til.

Hammel beskæftiger både ejendomsmæglere, håndværkere, entreprenører og frisører. Særligt frisørerne præger Hammels bybillede. En af dem er Hair Trends, som er placeret på Østergade 4. Hair Trends beskæftiger seks frisører i Hammel og fire frisører i deres salon i Hinnerup.

Personalet hos PARK By Hair Trends består af både lokale frisører, og frisører der har bopæl i omkringliggende byer som Thorsø og Langå. De er alle meget kreative, og prioriterer god service, kvalitet og individualitet.

Alt i negle og hår hos din frisør i Hammel

Hos PARK By Hair Trends i Hammel kan vi både klare negle og alt inden for hår. Salonen beskæftiger nemlig en uddannet negleteknikker, som med sin erfaring og kendskab til både produkter og negle sørge for et godt resultat.

Hos din frisør i Hammel tilbyder vi desuden alt inden for klipning, farvning og permanent. Vi er kreative, og har specialiseret os for modeklip- og frisurer, farvning, permanent, opsætning, brudefrisering og naturligvis også tilretning og farve af både bryn og vipper.

Vi har dig og dine behov i centrum, og vi sætter en ære i at gøre dit besøg hos os til en oplevelse. Vi vil gerne være med til at inspirere dig og give dig en kompetent og professionel vejledning. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, da vi mener, at det skaber det bedste resultat.

Alle medarbejdere hos PARK By Hair Trends er kompetente, og har med deres 4-årige uddannelse et godt grundlag for at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Vi giver gode råd, og vejleder både i forbindelse med vores store udvalg af produkter inden for styling og pleje, men også når det kommer til håropsætning, farve og klipning.

Vi forhandler professionelle produkter i høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til dine krav og forventninger omkring hårpleje. Alle vores produkter sikrer dig den optimale pleje til dit hår, som du hurtigt vil bemærke.

Hyggelig atmosfære hos din frisør i Hammel midtby

Hos PARK Hair Trends sætter vi pris på teamwork. Vi arbejder alle som et team, og sætter vores samarbejde højt. Vores imødekommenhed over for både kunder og kollegaer skaber en god og hyggelig atmosfære i salonen.

Det er vigtigt for os, at salonen er et godt sted at være, og at du føler den gode atmosfære, når du besøger din frisør i Hammel. Det er vigtigt for os, at du føler dig forkælet og hørt, når du besøger os, og vi bestræber os på altid at give dig en god oplevelse.

Personale

Mette er indehaver af Hair Trends. Hun er født og opvokset i Hammel, og har arbejdet som frisør i byen siden 1996. Mette blev udlært frisør i 2000 hos Børge Munk, og har haft frisørsalon i Hammel siden 2004. I 2010 startede hun sin salon i Hinnerup. Mette har desuden gennemført ”Danmark frisørmesterforenings mesterbrev” i 2008, og deltager løbende i forskellige kurser i både ind- og udland.

Carina er en Hammel-pige. Hun startede som elev hos Hair Trends i 2005, og har arbejdet som frisør i Hammel siden. Carina elsker at skabe frisurer, der er brugbare for kunden i dagligdagen. Hun er desuden også uddannet negleteknikker.

Tina har arbejdet som frisør i Hammel hos Hair Trends siden 2010. Hun har 25 års erfaring i frisørverdenen, og nyder at lave en individuel frisure, der passer til enhver kunde.

Christina er salonens nye elev og blæksprutte. Christina er meget kreativ, og hun elsker at bruge det i frisørfaget. Hun sørger desuden for, at alle vores kunder får serveret dejlig kaffe, the, kakao osv. Derudover giver hun os en ekstra hånd, når vi har brug for det.

Mia er elev hos os, hun yder altid sit bedste inden for vejledning og udførelse af sit håndværk. Hun brænder for sit faget og er ikke bange for udfordringer.

Louise elsker frisørfaget og dets kreative udfordringer. Louise lægger vægt på, at servicen er i top, samt at alle kunder føler sig velkommen og godt tilpas i vores salon. Louise er udlært hos Hair Trends tilbage i 2015.

Pernille brænder for frisørfaget. Pernille lægger stor vægt på service, kunden skal altid forlade salonen med en god oplevelse. Pernille er kreativ omkring sit arbejde og prioritere en god rådgivning. Hun er udlært frisør i 2015.

TEAM

 • Mette
 • Carina B.
 • Tina S.
 • Christina
 • Mia
 • Louise
 • Pernille

Team

Mette

Indehaver & Frisør

Mette

Carina B.

Frisør

Carina B.

Tina S.

Frisør

Tina S.

Christina

Elev

Christina

Mia

Elev

Mia

Louise

Frisør

Louise

Pernille

Frisør

Pernille

BEHANDLINGER OG PRISER

Dameklip fra

 • Uden vask fra 450.00 DKK
 • Med vask 535.00 DKK
 • Studsning 350.00 DKK

Herreklip fra

 • Herreklip 340.00 DKK
 • Herreklip over 65 år 295.00 DKK

Børneklip fra

 • Børneklip 195.00 DKK

Farve fra

 • Farvning 445.00 DKK
 • Reflekser 625.00 DKK
 • Striber med hætte 465.00 DKK
 • Permanent 645.00 DKK

Vipper/bryn

 • Vipper/bryn farvet og rettet 295.00 DKK

Opsætning

 • Langthårsopsætning pr. time 700.00 DKK

Åbningstider

BESTIL TID
Østergade 4
8450 Hammel
TLF: 86 96 14 01
Email: hairtrends@mail.dk