madeby.holt er blevet til PARK by madeby.holt

PARK Styling Arrild By madeby.holt

Men du finder os stadig i Arrild, Øster Højst, Bredebro, Toftlund og Hellevad.

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.

Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden.

Book tid

Besøg PARK Styling

Madeby.holt saloner får bæredygtig make-over

PRESSEMEDDELELSE 10. JANUAR 2019

Onsdag d. 16. januar indgår frisørsalonerne madeby.holt i et nyt bæredygtigt partnerskab, idet man bliver til Park Styling saloner. Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne i form af faglig nytænkning og egen produktlinje, der er skånsom for både kunderne og miljøet. Kædens nye navn bliver ’PARK By madeby.holt’.

Det er 10 år siden, at Edith Lund Holt blev udlært frisør, og hun gik selvstændig for seks år siden i en alder af blot 25 år. I dag er der fem madeby.holt saloner. Den første blev åbnet i Arrild i 2012 og siden er Bredebro, Hellevad, Toftlund og Øster Højst kommet til. Sidstnævnte flytter inden længe i nye lokaler, som man er i fuld gang med at totalrenovere. I salonenerne er der foruden Edith Lund Holt 12 ansatte.  De vil også fremover tage sig den nødvendige tid til den enkelte kunde, men det bliver under en bæredygtig paraply startende med den økologiske kop kaffe.

”I vores nye partnerskab med Park Styling bliver vi en del af et professionelt set-up, hvor nytænkning, bæredygtighed og faglighed går hånd i hånd. Vi får blandt andet vores egen produktserie, som ikke kan købes andre steder. Jeg er en igangsætter og vil gerne gå forrest, og det her passer perfekt ind i det kundefokuserede univers, der er fundamentet i alle vores saloner”

Edith Lund Holt, indehaver af PARK By madeby.holt.

Bæredygtighed og kvalitet
Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør. Blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet.  Desuden vil salonens medarbejdere deltage i en række kurser hvert år, der sikrer, at de bogstaveligt talt er med på moden.

 

Logo

madeby.holt er blevet en del af PARK Styling

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.