Hair design For You er blevet til PARK by Hair Design

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.

Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden.

Book tid

Besøg PARK Styling

Nyt partnerskab giver frisørsalon bæredygtigt look

 

Lørdag d. 27. april indgår frisørsalonen Hair Design for You, der ligger lige i starten af gågaden, i et nyt bæredygtigt partnerskab, idet man bliver til en Park Styling salon. Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden. Salonens nye navn bliver ’PARK By Hair Design’.

Ib Regnhard har haft frisørsalon i Herning så længe, som de fleste kan huske. Siden 1990 har han haft Hair Design for You i Østergade, og han blev færdigudlært fem år tidligere. Men til trods for de mange års erfaring og den store rutine har Ib ikke slået autopiloten til, for nu bliver hans salon del af et nyt bæredygtigt frisørkoncept, der hedder Park Styling.  Konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold.

”Jeg har længe været på udkig efter et professionelt fællesskab, der kan give inspiration i dagligdagen, og hvor sammenholdet også giver en række fordele både for os i salonen, men også for vores trofaste kunder, der er kommet hos i mange år. Vi får blandt andet vores helt egen skånsomme produktserie, som kun Park Styling partnere har,” siger Ib Regnhard, indehaver af PARK By Hair Design.

PRESSEMEDDELELSE
Dato: 17. april 2019I salonen er der foruden Ib Regnhard seks frisører, hvoraf fire er assistenter og to er elever. Lørdag d. 27. april er der som altid åbent fra kl. 8. Når klokken bliver 11, er der reception i anledningen af det nye partnerskab, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

Bæredygtighed og kvalitet

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør. Blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet, og hvor der er 20 kroners pant på emballagen.  Desuden vil salonens medarbejdere deltage i en række kurser hvert år, der sikrer, at de bogstaveligt talt er med på moden.

Logo

Vi er stadig de samme! Nu er Hair Design For You bare også blevet en del af PARK Styling

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.