HAIR CONCEPT er blevet til PARK by HAIR CONCEPT

PARK Styling Horsens By Hair Concept

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.

Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden.

Book tid

Besøg PARK Styling

Hair Concept skruer op for bæredygtigheden

PRESSEMEDDELELSE 17. januar 2019

Lørdag d. 26. januar får frisørsalonen Hair Concept på Åboulevarden et nyt bæredygtigt look, idet man bliver til en Park Styling salon. De to indehavere er de samme som altid, og der bliver fortsat sat god tid af til den enkelte kunde. Skiftet giver en rækkefordele til kunderne, som kommer til at nyde godt af blandt andet en eksklusiv bæredygtig produktserie.
Salonens nye navn bliver ’PARK BY Hair Concept’. 

Lonnie Brixen og Louise Westenholz har haft frisørsalon sammen i 12 år på Åboulevarden. I salonen er de til daglig fire frisører. Foruden Lonnie og Louise er der Ngoc, som er assistent, og Emilie, der er 4. års elev. Derudover er Helle fast tilknyttet som freelancer i de travle perioder.
På lørdag d. 26. januar bliver det til en Park Styling frisørsalon med blandt andet egne produkter, der kun kan købes i Park Styling-saloner og på webshoppen. Desuden giver partnerskabet med Park Styling adgang til et kollegialt fællesskab med andre frisører rundt om i landet samt hyppige kurser på et højt fagligt niveau. 

Lørdag er der som vanligt åbent 8-14. I anledning af det nye partnerskab bliver der afholdt reception kl. 14:30-16:30, hvor alle er velkomne til et lille glas.

”Vi har haft fokus på bæredygtighed og miljø i rigtig lang tid, og nu får vi mulighed for at gøre endnu mere. Det glæder vi os til, og det bliver spændende at præsentere vores kunder for de nye tiltag. En vigtig del af frisørfaget er for os at give kunderne en ærlig og kompetent rådgivning, så de går herfra ikke blot med en god oplevelse her og nu, men også med et hår, som de er glade for i dagligdagen”

Louise Westenholz, indehaver af PARK BY Hair Concept.

Bæredygtighed og kvalitet

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør.
Blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet. Desuden vil salonens medarbejdere deltage i en række kurser hvert år, der sikrer, at de bogstaveligt talt er med på moden.

Logo

Vi er stadig de samme! Nu er Hair CONCEPT bare også blevet en del af PARK Styling

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.