M&M Hairstyle er blevet til PARK by M&M Hairstyle

PARK Styling Svendborg By M&M Hairstyle

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. En nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.

Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden.

Book tid

Besøg PARK Styling

Torvet-frisør skruer endnu mere op for bæredygtigheden

PRESSEMEDDELELSE 14. DECEMBER 2018

Fredag d. 21. december får frisørsalonen på Torvet i Svendborg et nyt bæredygtigt look, idet man bliver til en Park Styling salon. Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden. Salonens nye navn bliver ’PARK By M&M Hairstyle’.

Det er 20 år siden, at Maria Johns Nielsen startede i frisørfaget, og for ti år siden blev hun selvstændig frisør. I august 2016 flyttede hun salonen fra Korsgade til Torvet 3. Her har hun og hendes ansatte 200 m2 at boltre sig på i stueetagen, mens 1. salen lejes ud til henholdsvis kosmetolog Sandra Bruun Skincare og massør RønneF. I M&M Hairstyle har man længe udelukkende brugt skånsomme og miljøvenlige produkter, men med skiftet til Park Styling skrues der endnu mere op for bæredygtigheden.

I salonen er der foruden Maria Johns Nielsen syv frisører, hvoraf fem er assistenter og tre er elever. Fredag er der som vanligt åbent 8-17:30, og i anledning af det nye look vil der blive kræset lidt ekstra for kunderne. Mandag til torsdag er der mulighed for at blive klippet helt frem til kl. 20, mens lørdagens åbningstider er 8-14.

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Vi bliver en del af et innovativt fællesskab, hvor bæredygtighed og faglighed kommer til at gå hånd i hånd. Vi får blandt andet vores egen produktserie, som ikke kan købes andre steder, og vi kan være med til at sætte en ny standard for branchen. Det prikker helt sikkert til min indre iværksætter at få mulighed det.

Maria Johns Nielsen, indehaver af PARK By M&M Hairstyle.

Bæredygtighed og kvalitet

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør. Blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet.  Desuden vil salonens medarbejdere deltage i en række kurser hvert år, der sikrer, at de bogstaveligt talt er med på moden.

Logo

M&M Hairstyle er blevet en del af PARK Styling

Vi er blevet partnere i PARK Styling – natural haircare. Et nyt dansk frisør- og beautykoncept for selvstændige frisører og stylister.