WELCOME TO THE PARK

PARK er et frisør og velvære koncept med fokus på omhyggeligt håndværk og ærlige og naturlige produkter, til fordel for dig og miljøet. Alle vores medarbejdere er uddannede af de bedste i branchen, og vi sætter en ære i at levere på højeste niveau - Hver gang.

Velkommen til din nye PARK.

FIND SALON OG BOOK

Vi har valgt at kalde os for “PARK”. For når man slår “Park” op i ordbogen, lyder beskrivelsen sådan her:


park
- noun [pahrk]
park is a public area of land with grass and trees, usually in a town, where people go to relax and enjoy themselves.Og det er præcis dét vi gerne vil være. 

En grøn og rolig oase i byen. En oase hvor forkælelse er i centrum og tidens stress og jag kan glemmes et øjeblik.

Det er en hæsblæsende tid, vi lever i. 
Aldrig før har så mange haft så travlt med at være så meget på, firetyve syv. Og især har vi travlt på de sociale medier. Aldrig har vi gået så meget op i hvordan vi ser ud: Hvert år uploades 24 milliarder selfies på verdensplan, og tendensen er stigende.

Skønhedsidealerne flytter sig hele tiden på de sociale medier, og at give et indtryk af at man har det perfekte liv, kan være udmattende. Man kan sige, at vi har skabt to parallelle verdener for os selv. Den virkelige verden, og så den på sociale medier. Og der er mange krav at skulle leve op til, hele tiden. Det er hårdt for både krop og sjæl.