PARK Mask ylang ylang for coloured / dry hair 350g

PARK Mask ylang ylang for coloured / dry hair 350g

299,00 DKK

Denne hårkur er specielt udviklet til at forsegle og bevare farven inde i håret. Den tilfører dehydreret hår alt den fugt det behøver. Den genopbygger og fremmer regenereringen af nye hår og lægger hårets skællag ned. Håret bliver ekstremt blankt. Den forlænger farvens holdbarhed og styrker hårets vitalitet. De små perler i masken indkapsler de æteriske olier, og frigiver først næringsstofferne når masken påføres håret.

Indeholder

Et naturlig komplex af de æteriske olier fra Ylang Ylang olie, lavendel olie og geranium olie. Det giver en fantastisk duft. Hvedeproteinet hjælper hårfibrene til at genopbygge deres blødhed. Det efterlader håret silkeblødt og skinnede glansfuldt.

Brugsannvisning

Efter at have vasket håret i Ylang Ylang shampooen, fordeles en passende mængde af masken i håndfladerne. Gnid hænderne sammen og massér den jævnt ind fra hårrødderne til spidserne. For at opnå maksimalt ydeevne af masken, anbefales det at bruge en varmehjelm. Alternativt kan du tildække håret med et varmt håndklæde i 5-10 minutter. Skyl håret grundigt og luk af med Ylang Ylang conditioner. Se vejledning under Ylang Ylang conditioner.